Michelle Søholm,

multimediedesigner.

Som multimediedesigner har jeg en masse viden inden for programmering, grafisk arbejde og kommunikation.

Jeg har taget min uddannelse på Erhvervs Akademiet Aarhus. Siden 2006 har jeg haft stor interesse inden for programmering og lærte mig selv at kode hjemmesider. Under uddannelsen som multimediedesigner begyndte jeg at interessere mig mere og mere for det grafiske og kommunikations delen. Min interesse for programmering er kun blevet større med tiden. Jeg har tegnet siden jeg var barn, men har først under uddannelsen på Erhvervs Akademiet Aarhus, fået min interesse for det grafiske tilbage.

Jeg startede til ridning da jeg var 8 år gammel, og fortsatte med at dyrke ridesporten indtil jeg ikke længere havde tid på grund af uddannelsen. Jeg interesserer mig stadig for heste og det er drømmen engang at have en selv og derfor er størstedelen af mit arbejde noget, der har med heste at gøre.